• Logo
  • Kontaktujte nás
    0911 781 343
    Po-Pia: 9:00-17:00
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00,- €
 Podporované platby
GoPayBankový prevod
 Razené obklady - Novinky
5 TIPOV-kým sa pustíte do razenia obkladu

Stiahnite si ZDARMA tento praktický ťahák. Zobraziť viac...


Nový web pre Vás-čo je to razený obklad?

Pozrite si náš nový web, kde sa dozviete čo to vlastne je razený obklad, nájdete tam ukážky vašich prác zaujímavé články a pribudli aj vaše recenzie, Zobraziť viac...

NÁŠ TIP

HET Cement biely 52,5 - 1kg

HET Cement biely 52,5 - 1kg
BIELY CEMENT 52,5 - prísada do zmesí na razenie
Kód produktu
HET-BC-1
Výrobca
HET spol. s.r.o.
Záručná doba
2 roky
Hmotnosť
1 kg
2.50,- €Cena / 1 ks
skladom
Na daný produkt nie je možné uplatniť: zľava, zľavový kupón, vernostné body
BIELY CEMENT 52,5 - prísada do zmesí na razenie

HET Cement biely 52,5 - 1kg

  • SPOJIVO PRE PRÍPRAVU MÁLT, BETÓNOV A STAVEBNÝCH VÝROBKOV - pre stavebné účely


Použitie:

  • ako hydraulické spojivo pre stavebné účely, vrátene škárovania obkladov a dlažieb
  • je používaný pri výrobe betónových prvkov jednoduchých armovacích, exkluzívnych prefabrikovaných stavebných dielov, terasových dlažieb, bielych omietkových zmesí, farebných cementov a pod.


Odtieň:

  • neštandardný biely


Technické údaje:

  • portlandský cement biely - Typ (EN 197-1) CEM I 52,5 R
  • belosť (DIN 5033) 85-88 %
  • začiatok tuhnutia (EN 196-1) 100 minút
  • doba tuhnutia (EN 196-1) 140 minút
  • pevnosť v tlaku (po 2 dňoch) 35-40 MPa
  • pevnosť v tlaku (po 7 dňoch) 57-63 MPa
  • pevnosť v tlaku (po 28 dňoch) 74-78 MPa
  • teplota prostredia a podkladu pri aplikácii nesmie klesnúť pod + 5 °C


Skladovanie:

  • 24 mesiacov od dátumu výroby v pôvodnom neotvorenom obale
  • pri teplote + 3 až 30°C, nesmie zmrznúť, chrániť pred priamym slnečným žiarením


Balenie:

  • 1 kg

Hmotnosť: 

  • 1 kg
1/5
 Zdieľanie
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Informácie sa zdieľajú s Google. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.
Rozumiem